Sectorfonds PLb

24/7 gas en elektriciteit

Dankzij de productie- en leveringsbedrijven beschikt Nederland over energie. De mensen die daar werken - monteurs, werkvoorbereiders, technisch specialisten, engineers, assetmanagers, productiecoördinatoren, bedrijfsvoerders en vele andere anderen - spannen zich dagelijks in om ons 24/7 van gas en elektriciteit te voorzien.

Om deze dienstverlening op hetzelfde hoge niveau te houden houdt het O&O fonds PLb de ontwikkelingen goed bij en dragen we bij aan hoogwaardige opleidingen en trainingen.
 
Opleiding, ontwikkeling en arbeidsmarktvoorziening
Het O&O fonds PLb initieert, begeleidt en financiert allerlei activiteiten op het gebied van opleiding, ontwikkeling en instroombevordering voor de sector. In dit deel van de website lees je er alles over.

Lees meer

Meer PLb-nieuws

Meer nieuws

Marco Sassen: "Alles moet kloppen bij een succesvolle subsidieaanvraag"

Toen het ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid bekendmaakte dat de MDIEU-subsidie er zou komen zijn de O&O fondsen voor onze sectoren direct in actie gekomen.

Wij helpen de medewerkers in onze sectoren graag zo goed mogelijk om zonder problemen tot die verhoogde AOW-leeftijd door te werken. Daarbij gaat het om mogelijkheden voor werken aan duurzame inzetbaarheid en eventueel eerder uittreden.

Marco 2 - carroussel 400px

De O&O fondsen hebben alle belanghebbenden, de sociale partners, geïnformeerd over deze nieuwe regeling. Zij hebben deze keer een cruciale rol bij de subsidieaanvraag!

Lees verder

Aanmelden voor bijeenkomsten

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.
Eerdere bijeenkomsten

Stel ons uw vragen