Geef je toekomst nieuwe energie!

De energiewereld is volop in beweging en jij beweegt natuurlijk mee. Tiptrack helpt je daarbij.
Haal nóg meer uit je werk, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, je geldzaken en je werk-privébalans. Stel je doelen, ga aan de slag en houd vol! Geef jouw toekomst nieuwe energie. Dat levert je megawatt op!

Tiptrack is het online platform voor medewerkers in de energiesector. Voor jou dus! Meld je aan via deze website of download de app, maak je profiel aan en ga direct aan de slag met slimme gratis tips, tools, tests en trainingen. Neem je loopbaan én toekomst zelf in de hand en blijf bij in een wereld die sneller verandert dan ooit.

 

visual_hand_en_button_500x450px

Wat is Tiptrack?

Ga aan de slag

Aan jezelf werken is een hele klus. Maar het levert je ook megawatt op! Afhankelijk van je profiel en de gegevens die je zelf invoert, krijg je tips voor jouw persoonlijke situatie.

Tiptrack helpt je doelen te stellen en stimuleert je om aan de slag te gaan en vol te houden. Zo geef je zelf vorm aan jouw toekomst in de energiewereld en blijf je duurzaam inzetbaar.

Lees wat Duurzame Inzetbaarheid is

Dame - uitsnede close-up 488px

Krijg meer inzicht in jezelf

Met Tiptrack krijg je inzicht in je talenten en kun je nog meer uit je werk én je privéleven halen, op je eigen manier. Ontdek de vele mogelijkheden. Weet je al waar je naartoe wilt?
Ga dan naar de Tiptrackshop en kies een training of opleiding waarmee je verder komt. Informeer je werkgever voor goedkeuring op het te besteden budget of bestel direct als jouw persoonlijke ontwikkelingsbudget (POB) al klaarstaat.

Lees de ervaringen van anderen