Inzicht komt niet in één dag

Inzicht in waar het beter kan, in je werk of in je privéleven, komt pas als je er bewust mee bezig gaat. De ervaring van Tiptrack-gebruikers is, dat je verschillende tests moet doen, bij voorkeur over een langere tijd. De tips die je vervolgens krijgt gaan steeds een stukje dieper en verder. Deel ze vooral met anderen. Met je partner, je leidinggevende of een goede vriend(in). Die geven je soms waardevolle feedback waarmee je nog verder komt.

Meld je nu aan voor Tiptrack

PLb - Inzicht - 930px

Zoek steun in je uitdagingen

Veel van wat je doet is een gewoonte geworden. Een gezondere leefstijl, een opleiding volgen of je financiën anders inrichten, vraagt om verandering van je gedrag. Tiptrack-gebruikers geven aan dat ze merken dat er veel meer mensen met ontwikkeling en gezonde leefstijl bezig (willen) zijn dan ze vooraf dachten. Zoek dan ook een maatje, steun elkaar of maak er een challenge van. Door het samen te doen, zet je nog sneller stappen.

Meld je nu aan voor Tiptrack

PLb - Ervaringen shop - 465px

Aanbod in de Tiptrackshop

In de Tiptrackshop vind je cursussen, trainingen, loopbaanadvies, leefstijlcoaching, financieel- en budgetadvies. Je koopt ze met jouw persoonlijke budget (POB) of op aanvraag bij je werkgever via een centraal budget. Als je werkgever jouw persoonlijke budget al heeft klaargezet, dan zijn er mogelijk ook bestaande programma’s en lokale aanbieders (zoals coaches) opgenomen in het aanbod. Vind je deze niet, informeer er dan naar bij je werkgever.

Meld je nu aan voor Tiptrack

PLb - Steun in je uitdagingen - 465px

logobalk_wit_1912px