Adamien van Barneveld - 360x405px
Adamien van Barneveld 1 - 765x300px

Ik werk graag aan ontwikkeling; van organisaties, van mensen, van mezelf. Je 'leven lang ontwikkelen' is door mijn familie altijd voorgedaan. Steeds blijven leren op verschillende manieren is voor mij belangrijk. Ik geloof erin dat blijven ontwikkelen je energieker houdt, wendbaar, en je ook betrokken houdt bij je omgeving.

In elke sector zal de toekomst van werk anders zijn dan nu. Ik werk nu ook totaal anders dan toen ik begon met werken. Het is mijn passie om ontwikkeling te bevorderen. Het interesseert mij hoe je verandering en transitie kunt versnellen door ontwikkeling van mensen en door 'het vuur' bij hen verder aan te wakkeren. Dan wordt het werk van de organisatie beter én leren mensen met plezier.

We kunnen niet meer zonder permanente educatie en ontwikkeling; zowel op vaktechnisch als persoonlijk vlak. Dat is het meest effectief als je leert op een manier die bij je past. Ik ben dan ook een groot voorstander van veel verschillende leervormen. Ik wil meer keuzemogelijkheid en flexibilisering van opleiden en ontwikkelen realiseren in samenwerking met de sectoren. Met elkaar leveren we kwaliteit en kun je leren goed inbedden in de praktijk.

Als programmamanager Opleiden wil ik ontwikkeling toegankelijk maken voor veel mensen. Er worden al veel mooie dingen gedaan vanuit onze O&O fondsen. Het is belangrijk dat deze ook goed te vinden zijn door de bedrijven en hun medewerkers.