Contact met servicebureau O&O fonds GEO

052 photoyou


Het servicebureau van het O&O fonds GEO is gevestigd op het Energy Business Park 'Arnhems Buiten', in gebouw B-42 op de derde verdieping.

Ons servicebureau is bereikbaar via het telefoonnummer van Micheline Tiemessen: (06) 828 367 52, van maandag t/m donderdag, alleen in de ochtenden.

Zij wordt ondersteund door Chantal van 't Hoff (WENB). Zij werkt op dinsdag- en woensdagochtend en op donderdag en vrijdag de gehele dag; zij is bereikbaar via het telefoonnummer: (06) 570 248 63.

Neem bij voorkeur direct contact op met onze adviseurs.

Let op: ons vaste telefoonnummer, (026) 356 95 63, is per 1 januari 2023 vervallen!

Parkeren en aanmelden

Direct na het portiershuisje (bij de slagboom) sla je rechtsaf. Je rijdt omhoog en kunt bij de ingang direct rechts de parkeerplaats voor gasten oprijden. Mocht de parkeerplaats naast ons gebouw vol zijn, dan vind je verder naar boven een grotere parkeerplaats. Naast de omliggende gebouwen is er ook ruimte om te parkeren. Er zijn ook weer oplaadpunten voor elektrische auto's.

Let op:
Om de veiligheid in en om ons gebouw te kunnen waarborgen is het toezicht op de toegang aangescherpt. Meld je daarom altijd éérst bij de receptie in de centrale hal.

Plattegrond van Energy Business Park 'Arnhems Buiten' (zoek op WENB)