Chantal van 't Hoff - 360x405px
Chantal van 't Hoff - 765x300px

Als een rasechte assistente zit het zorgen en ontzorgen in mijn bloed. Ik haal voldoening uit het regelen en kan genieten van de resultaten die daaruit vloeien. Jezelf blijven uitdagen, blijven trainen en kennis vergaren over uiteenlopende onderwerpen houdt mij scherp en geïnspireerd.

Het thema inclusie loopt als een rode draad door mijn leven, zowel privé als met werk. Voor mij is inclusie een onderwerp dat op dagelijks niveau terugkomt en het ligt mij dan ook nauw aan het hart. Het is mooi dat de WENB hier aandacht aan schenkt en er extra aandacht voor vraagt. Het jezelf kunnen en mogen zijn op het werk en daarbij in de maatschappij is helaas nog niet zo vanzelfsprekend.

Begin 2022 ben ik bij het servicebureau van de WENB gestart als managementassistente. Na mijn opleiding Engelse Taal & Cultuur bij de Vrije Universiteit rolde ik het bedrijfsleven in als Planner om vervolgens als Executive/Management Assistente verder te gaan. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende nationale en internationale bedrijven in uiteenlopende sectoren mijn werkervaring opgedaan met telkens weer een uitbreiding en verrijking van takenpakket. Deze brede kennis zet ik ook graag in voor onze O&O-fondsen.