Investeren in talent

sector-tso

Onze sectoren

Vanuit ons servicebureau in Arnhem coördineren wij de activiteiten voor drie O&O fondsen: voor de sectoren energienetbeheer (NWb), energieproductie- en -levering (PLb) en voor de sector Grondstoffen Energie en Omgeving (GEO). Deze opleidings- en ontwikkelingsfondsen hebben een eigen bestuur.

Introductie van onze sectoren

Sector GEO: zorg voor afvalverwerking en het milieu
Dankzij de bedrijven in de sector Grondstoffen Energie en Omgeving (voorheen: Afval & Milieu) blijft Nederland schoon en leefbaar. De mensen die daar werken - zoals chauffeurs, beladers, vuilverbranders, sorteerders, werkvoorbereiders en planners - spannen zich dagelijks in om vuilnis op te halen, te verbranden, verwerken of hergebruiken.

Sector NWb: zorg voor transport van energie
Dankzij de netwerkbedrijven beschikt Nederland over energie. De mensen die daar werken - gasmonteurs, elektromonteurs, engineers, technisch specialisten, assetmanagers, netstrategen, netcoördinatoren, bedrijfsvoerders en vele andere anderen - spannen zich dagelijks in om ons 24/7 van gas en elektriciteit te voorzien.

Sector PLb: zorg voor gas en elektriciteit
Dankzij de productie- en leveringsbedrijven beschikt Nederland over energie. De mensen die daar werken - monteurs, werkvoorbereiders, technisch specialisten, engineers, assetmanagers, productiecoördinatoren, bedrijfsvoerders en vele andere anderen - spannen zich dagelijks in om ons 24/7 van gas en elektriciteit te voorzien.

Overige sectoren

Van oudsher werken onze adviseurs voor alle sectoren van de werkgeversverenigingen WENB en WWb. Naast de bovengenoemde sectoren werk(t)en we ook voor de sector Kabel & Telecom (KTb) en de Nederlandse (drink)waterbedrijven (Wb).

Sector KTb: zorg voor verbindingen
Dankzij de kabel- en telecombedrijven kunnen we in Nederland communiceren en informatie tot ons nemen. De mensen die daar werken - monteurs, engineers, werkvoorbereiders, planners, callcenter- en winkelmedewerkers - spannen zich dagelijks in om ons 24/7 van kabel- en telecomverbindingen te voorzien.

Sector Wb: zorg voor schoon water
Dankzij de waterbedrijven beschikken we in Nederland over schoon en veilig water. De mensen die daar werken spannen zich dagelijks in om water te zuiveren en ervoor te zorgen dat het waterleidingennet operationeel blijft.