Micheline Tiemessen 360x405px
Micheline Tiemessen 765x300px

Vanaf 2013 werk ik voor de WENB en de WWb als managementassistente. Een kleinere organisatie dan ik gewend was, maar boeiend door veel nieuwe uitdagingen. Een aantal leden van de vereniging kende ik al vanuit mijn werk voor EnergieNed (later: Energie-Nederland en Netbeheer Nederland). Daar heb ik in mijn dagelijkse praktijk nog steeds plezier van. Sinds het najaar van 2022 ondersteun ik vooral onze O&O fondsen.

Ik ben directiesecretaresse in hart en nieren; met liefde voor het vak, gevormd in en door de praktijk. Een praktijk die voortdurend verandert want ons servicebureau is en blijft volop in beweging. Wij zorgen ervoor dat onze leden zich kunnen ontwikkelen tot topwerkgevers, door samen te werken aan constructieve arbeidsverhoudingen, moderne arbeidsvoorwaarden, effectieve belangenbehartiging en door kennis te delen, te verrijken en toepasbaar te maken.

Ik draag daar graag mijn steentje aan bij door onze leden en mijn collega’s te ondersteunen waar dat kan. In mijn dagelijkse praktijk probeer ik vooral onze directeur te ondersteunen, de ledenadministratie en het office-management op orde te houden en te zorgen voor een up-to-date CRM.