Integriteitscampagne 'Hoe pak jij dit aan?'

Wat is 'normaal gedrag'? En wat niet? Werknemers bij bedrijven in de sector Grondstoffen Energie en Omgeving (voorheen: afval- en milieubedrijven) kennen de officiële regels meestal wel. Maar in de dagelijkse praktijk blijkt dat regels in verschillende situaties lastig zijn na te leven. De integriteitscampagne 'Hoe pak jij dit aan?' helpt werkgevers bij het beantwoorden van de vraag "Hoe zorg je ervoor dat integriteit zodanige aandacht krijgt binnen het bedrijf dat ongewenst gedrag steeds minder voorkomt?".

Om de integriteit van medewerkers te bevorderen biedt het O&O fonds GEO de bedrijven verschillende vormen van ondersteuning aan: persoonlijk advies en begeleiding, de inzet van het speciaal hiervoor ontwikkelde handboek en diverse communicatiemiddelen.

Het Handboek Integriteit en de communicatiemiddelen vindt u in het besloten deel van deze website.

Voor persoonlijk advies en begeleiding kunt u contact opnemen met Marco Sassen.

Inloggen in het besloten deel van de website

Veel relaties van de O&O fondsen hebben in de zomermaanden van 2017 hun login-gegevens ontvangen. Is uw organisatie aangesloten bij het O&O fonds GEO (voorheen: 'AMb'), maar beschikt u nog niet over deze gegevens? Neemt u dan contact op met ons secretariaat. Hieronder leest u meer over de inlogprocedure.

Visual Handboek Integriteit

Via de knop 'Mijn O&O fonds', rechts bovenaan elke pagina in deze website komt u op de inlogpagina voor het besloten deel. Daar vindt u ook de werkgroepen waarvan u lid bent en kunt u uw voorkeuren aangeven en uw gegevens wijzigen. Bent u ingelogd, dan kunt u zoals u gewend bent door de website navigeren, maar dan verschijnen ook de sectorgebonden onderdelen en documenten.

Via de hyperlinks in de rechter sidebar kunt u de onderdelen en middelen van de integriteitscampagne kiezen.

Kunt u niet inloggen?
Heeft u geen login-gegevens ontvangen, vraagt u deze dan aan bij ons secretariaat; de contactgegevens vindt u hieronder.

Heeft u wel een uitnodiging ontvangen, maar is de link inmiddels verlopen? Maakt u dan gebruik van de optie 'Wachtwoord vergeten'; u ontvangt dan op het bij ons bekende e-mailadres een nieuwe link (slechts 48 uur geldig), waarmee u een eigen wachtwoord kunt kiezen.
Ervaart u problemen met het inloggen, neemt u dan contact op met ons secretariaat, telefoon: (026) 356 95 63.