OPLEIDINGS- EN ONTWIKKELINGSFONDSEN VOOR VITALE SECTOREN: ENERGIE, AFVALVERWERKING EN MILIEU, TELECOM EN DRINKWATER

Micheline Tiemessen

Micheline 2 - carroussel 400px

Micheline Tiemessen

Projectassistente

E-mail: info (at) oof.nl

(06) 828 367 52

Mijn werkbeleving en passie

Vanaf 2013 werk ik voor de WENB en de WWb als directiesecretaresse. Een kleinere organisatie dan ik gewend was, maar boeiend door veel nieuwe uitdagingen. Een aantal leden van de vereniging kende ik al vanuit mijn werk voor EnergieNed (later: Energie-Nederland en Netbeheer Nederland). Daar heb ik in mijn dagelijkse praktijk nog steeds plezier van. Momenteel werk ik vooral voor onze O&O fondsen.

Ambitie en visie

Ik ben directiesecretaresse in hart en nieren; met liefde voor het vak, gevormd in en door de praktijk. Een praktijk die voortdurend verandert want ons servicebureau is en blijft volop in beweging. Wij zorgen ervoor dat onze leden zich kunnen ontwikkelen tot topwerkgevers, door samen te werken aan constructieve arbeidsverhoudingen, moderne arbeidsvoorwaarden, effectieve belangenbehartiging en door kennis te delen, te verrijken en toepasbaar te maken.

Ik draag daar graag mijn steentje aan bij door onze leden en mijn collega’s te ondersteunen waar dat kan. In mijn dagelijkse praktijk probeer ik vooral onze directeur te ondersteunen, de ledenadministratie en het office-management op orde te houden en te zorgen voor een up-to-date CRM.