Communicatie en communicatiemiddelen

Er zijn campagnemiddelen ontwikkeld die door de bedrijven direct ingezet kunnen worden. Van teksten en presentaties tot posters en banners. In de werkgevershandleiding vindt u een communicatieplanning voor de inzet van onderstaande middelen.

Let op!
De MS-Word en Powerpointbestanden kunt u downloaden en direct gebruiken. De foto’s zijn slechts voorbeelden in lage resolutie; hoge-resolutie foto's kunt u opvragen om in productie te verwerken. Let wel altijd op de portret- en gebruiksrechten!

Opmaakbestanden en hoge-resolutie foto's voor de productie van fysieke middelen sturen we graag op aanvraag toe; hiervoor worden géén kosten in rekening gebracht. Voor het verzorgen van maatwerkaanpassingen zal vooraf een offerte voor de meerkosten worden verstrekt.

Standaardmiddelen of maatwerk?
Heeft u wensen voor maatwerk, zoals een eigen logo op een communicatiemiddel, het aanpassen van formaten en teksten of het wisselen van beeldmateriaal? Of wilt u de productie uitbesteden? Neemt u dan contact op met Andrea van de Velde, programmamanager Duurzame Inzetbaarheid.

Downloads en instructie voor het gebruik
Hieronder kunt u de handleiding en voorbeelden van het beschikbare campagnemateriaal downloaden.

Download de werkgevershandleiding (PDF)

1. Tekstdocumenten

2. Presentaties

    • Powerpoint-presentatie voor leidinggevenden (volgt spoedig)
    • Powerpoint-presentatie voor medewerkers (volgt spoedig)

 

3. Online content

4. Beeldbank (voorbeelden: foto's in lage resolutie)

5. Online banners

 

6. Fysieke middelen