Safety Keet

Safetykeet 001 - 765x300px
  • Veiligheid in de sector GEO
  • Ken de risico's en hoe handel je?
  • Voor chauffeurs, beladers en staf
  • Interactieve cases en diverse games
Safetykeet 001 - 765x300px Arbo en veiligheid

Een mobiel trainingscentrum voor veiligheid in de sector GEO.

Helaas vinden er nog relatief veel arbeidsongevallen plaats.
Daarom liet het O&O fonds GEO de 'Safety Keet' ontwikkelen.

Doelgroepen

Bedrijven kunnen de Safety Keet huren en het veiligheidsbewustzijn van het eigen personeel verhogen. De training is interessant voor medewerkers in de operaties, maar ook nuttig voor stafpersoneel. De uitklapbare trailer is geïnspireerd op een escape room, maar is anders qua content, spellen, inrichting en games.

De Safety Keet is ook een prachtig instrument om leerlingen van scholen al vroeg te laten kennismaken met het mooie werkveld van chauffeurs, beladers en medewerkers uit de groenvoorziening.

Praktische informatie

Een training in de Safety Keet neemt ongeveer anderhalf uur in beslag, waarbij je alle vijf games eenmaal doet. Maar je kunt ook met meerdere teams (van vier personen) tegelijkertijd aan de slag gaan. We trainen zowel op fysieke als sociale veiligheid.

De trailer wordt op vrijdagen bij jouw bedrijf afgeleverd en weer opgehaald. Er wordt een handleiding en een gebruikersfilm meegeleverd. De Safety Keet heeft ook een keukentje en een generator aan boord. Tegen meerprijs kan een trainer en ook een (online) instructie worden gegeven.

Wil je deelnemen aan een training in de Safety Keet? Bekijk dan ook de opleidingspagina.

Safety Keet huren?

Als GEO-bedrijf kun je de Safety Keet huren voor 1.500 euro per week (exclusief btw). Bij de huur zijn inbegrepen: de kosten van het transport, planning, onderhoud en onbeperkt internet vanuit de trailer.

De huurprijs voor bedrijven buiten de sector GEO bedraagt 3.000 euro (exclusief btw) per week.

Voor meer informatie of het plaatsen van een reservering kun je terecht op de website van de Safety Keet.