Programma 'Lekker Bezig!'

  Carlos is lekker bezig - 765x300px
  • Ben jij al duurzaam inzetbaar?
  • App voor medewerkers
  • Communicatiecampagne
  • DI-advies en trainingen
  Carlos is lekker bezig - 765x300px Duurzame inzetbaarheid

  Programma 'Lekker Bezig!' is ontwikkeld voor werkgevers en werknemers in de sector GEO.

  Met het Programma 'Lekker Bezig!' wil het O&O fonds GEO de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in onze sector een extra impuls geven.

  Tip: pak DI integraal aan!

  Dit programma bestaat uit drie onderdelen:

  • Met de app 'Lekker Bezig!' krijgen werknemers inzicht in hun duurzame inzetbaarheid met behulp van een vragenlijst die in de app wordt aangeboden. Op basis van de uitkomsten die de app uit de vragenlijst genereert kunnen zij zich aanmelden voor activiteiten die hen verder helpen;
  • Met het DI-advies kunnen werkgevers samen met een externe consultant een visie en beleid voor duurzame inzetbaarheid (her)formuleren en een concreet plan van aanpak maken;
  • Met de 'Training voor leidinggevenden' worden leidinggevenden uitgerust voor hun coachende rol en getraind in gesprekken over DI met hun medewerkers.

  Campagne voor werknemers en toolkit voor werkgevers

  Tip: pak DI integraal aan!
  Het O&O fonds GEO juicht het toe als werkgevers in onze sector al deze mogelijkheden gaan gebruiken. Daarmee vergroten zij de kans dat hun medewerkers gretig gebruik zullen maken van de aangereikte tools en begeleiding. En dat zij daadwerkelijk aan hun duurzame inzetbaarheid gaan - en blijven - werken.

  Het is de bedoeling dat medewerkers de regie nemen op hun duurzame inzetbaarheid en zich daarbij ondersteund voelen door hun werkgever en leidinggevende(n).

  Download de folder voor werkgevers (pdf)

  Campagne voor werknemers en toolkit voor werkgevers
  Met de campagne 'Ben jij wel helemaal lekker?!' ondersteunt het O&O fonds GEO de werkgevers in de communicatie naar hun medewerkers. Naast een creatief concept bevat deze een kant-en-klare toolkit met communicatiemiddelen en praktische suggesties om medewerkers in actie te krijgen, op maat voor jouw organisatie.

  Vragen over Programma 'Lekker Bezig'?

  Vragen over Programma 'Lekker Bezig'?
  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Andrea van de Velde, programmamanager DI.