O&O17002_headerbeelden-1912x545px-3a

  Opleidings- & Ontwikkelingsfondsen

  Wij helpen werkgevers en vakbonden afspraken vanuit de cao's voor onze sectoren te realiseren. Wij helpen medewerkers met hun ontwikkeling en vakbekwaamheid.

  Lees over onze organisatie

  Arbeidsmarkt

  De medewerkers in onze sectoren maken de noodzakelijke bedrijfsactiviteiten van vandaag én morgen mogelijk. Onze O&O fondsen monitoren de arbeidsmarkt, spelen in op kansen en anticiperen op uitdagingen.

  thema-arbeidsmarkt

  Opleiden & ontwikkelen

  Scholing, opleiding en loopbaanontwikkeling staan centraal binnen de bedrijven van onze sectoren. Onze O&O fondsen leveren een bijdrage aan dit thema door het inkopen van trainingen, opleidingscriteria en ontwikkeltools.

  Thema opleiden en ontwikkelen - 360x224px

  Duurzame inzetbaarheid

  Medewerkers duurzaam inzetbaar houden is cruciaal voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. Het is noodzakelijk dat zij 'fit voor de job' blijven door de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en de veranderingen in technologie en werkwijzen.

  Thema duurzame inzetbaarheid - 360x225px
  Marco 2 - carroussel 400px

  Blog

  Marco Sassen
  adviseur subsidieverwerving

  Alles moet kloppen bij een subsidieaanvraag

  "Toen het ministerie van Sociale Zaken & Werkgelegenheid bekendmaakte dat de MDIEU-subsidie er zou komen zijn de O&O fondsen voor onze sectoren direct in actie gekomen. Wij helpen de medewerkers in onze sectoren graag zo goed mogelijk om zonder problemen tot die verhoogde AOW-leeftijd door te werken. Daarbij gaat het om mogelijkheden voor werken aan duurzame inzetbaarheid en eventueel eerder uittreden."

  Nieuws

  De O&O fondsen voor onze sectoren kennen elk hun eigen opleidingen, projecten en activiteiten. Daarom presenteren wij het nieuws voor elk afzonderlijk: