Sectorfonds Wb

Zorg voor schoon water

Dankzij de waterbedrijven beschikken we in Nederland over schoon en veilig water. De mensen die daar werken spannen zich dagelijks in om water te zuiveren en te zorgen dat het waterleidingennet operationeel blijft.

Om deze dienstverlening op hetzelfde hoge niveau te houden houdt het O&O fonds Wb de ontwikkelingen goed bij en dragen we bij aan hoogwaardige opleidingen en trainingen.
 
Het O&O fonds Wb initieert, begeleidt en financiert allerlei activiteiten op het gebied van opleiding, ontwikkeling en instroombevordering voor de sector. In dit deel van de website lees je er alles over.

Lees meer

Recent nieuws

Meer nieuws

Andrea van de Velde: 'Gewoon in beweging blijven! Moeilijker moeten we het niet maken'

"Gezond, fit, met plezier of zelfs bevlogen aan het werk blijven tot aan je pensioen. Dat is duurzame inzetbaarheid. Aan de slag blijven in je huidige baan of op een andere positie bij je werkgever. Kansen zien en pakken in de sector waar je nu werkt óf daarbuiten. Dat is de kern en dat lijkt eenvoudig.

Andrea - 400px

Ingewikkelder wordt dat in een samenleving en een economie die ingrijpend veranderen. De arbeidsmarkt ontwikkelt zich voortdurend. De arbeids-verhoudingen en de aard van veel banen zullen veranderen. Binnen de energiesector misschien nog wel een tikkeltje meer. En corona helpt niet om duurzame inzetbaarheid hoger op het prioriteitenlijstje te krijgen."

Lees verder