Sectorfonds Wb

Zorg voor schoon water

Dankzij de waterbedrijven beschikken we in Nederland over schoon en veilig water. De mensen die daar werken spannen zich dagelijks in om water te zuiveren en te zorgen dat het waterleidingennet operationeel blijft.

Om deze dienstverlening op hetzelfde hoge niveau te houden houdt het O&O fonds Wb de ontwikkelingen goed bij en dragen we bij aan hoogwaardige opleidingen en trainingen.
 
Het O&O fonds Wb initieert, begeleidt en financiert allerlei activiteiten op het gebied van opleiding, ontwikkeling en instroombevordering voor de sector. In dit deel van de website lees je er alles over.

Lees meer

Recent nieuws

Meer nieuws

Marinika Knoef: 'De arbeidsmarkt verandert... en hoe!'

"Voor deze column had ik een tekst geschreven over de uitdagingen op de arbeidsmarkt. Hoe we een nieuw tijdperk tegemoet zijn getreden. Hoe in dit verband vaak de term 'VUCA world' voorbijkomt; die de wereld beschrijft waarin wij ons op dit moment bevinden. Hoe de samenleving en de economie ingrijpend en onomkeerbaar veranderen. Wat dat betekent voor de arbeidsmarkt en de arbeidsverhoudingen. Dat vooral de aard van heel wat banen ingrijpend zal veranderen. En dat dit om nieuwe manieren van werk vraagt, waarvoor andere vaardigheden en kennis nodig zijn.

Maar wie had kunnen bedenken dat de wereld om ons heen zó snel zou veranderen... door 'Corona'.

Marinika sq uitsnede

Het zorgt ervoor dat we direct teruggaan naar onze basis. Niets is op dit moment belangrijker dan onze gezondheid. De economie krijgt een enorme klap. Het grote tekort aan technisch arbeidspotentieel staat ineens in een heel ander daglicht. Hoe behoud je die mensen voor je organisatie als al je inkomsten wegvallen, alle overheidsmaatregelingen ten spijt?"

Lees verder

Aanmelden voor bijeenkomsten

Er zijn geen bijeenkomsten gevonden.
Eerdere bijeenkomsten

Stel ons uw vragen