App 'Lekker Bezig!'

  App screens - 765 x 300px

  De app 'Lekker Bezig!' geeft werknemers inzicht in hun duurzame inzetbaarheid.

  Met deze app van Centraal Beheer krijgen medewerkers inzicht in hun ontwikkelgebieden en kunnen ze goede voornemens omzetten in actie. Op basis van de uitkomsten die de app uit een vragenlijst genereert kunnen zij zich aanmelden voor activiteiten die hen verder helpen.

  In de 'Lekker Bezig Shop' kunnen jouw medewerkers aankopen doen in de vorm van cursussen, workshops, trainingen en coaching. Als werkgever bepaal jij welk persoonlijk ontwikkelingsbudget voor medewerkers wordt ingezet. De werknemers bepalen wat zij aanschaffen om hun eigen duurzame inzetbaarheid te verbeteren.

  Eenvoudige opzet

  De Lekker Bezig-app heeft een hele eenvoudige opzet. En daarin zit ook het succes. De app is toegankelijk, gebruikersvriendelijk en altijd bereikbaar. En neemt medewerkers stap voor stap mee.

  Dashboard voor werkgevers

  Als werkgever krijg je een eigen Lekker Bezig-omgeving. Deze web-based omgeving vereist geen ingewikkelde koppelingen of andere complexe zaken. Om de resultaten op groepsniveau te kunnen volgen is er een dashboard.

  Het is de bedoeling dat medewerkers de regie nemen op hun duurzame inzetbaarheid en zich daarbij ondersteund voelen door hun werkgever en leidinggevende(n). Door zich voortdurend te ontwikkelen blijven werknemers 'in positie', ook als de vereisten van de arbeidsmarkt steeds wijzigen; zowel binnen het eigen bedrijf, binnen de sector GEO of daarbuiten. Werknemers die 'arbeidsmarktfit' zijn - en blijven - werken gezond, vitaal en gelukkig en blijven aantrekkelijk voor werkgevers.

  Vragen over Programma 'Lekker Bezig'?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Andrea van de Velde, programmamanager DI.