Vakdag 'Pak je kansen!' voor GEO-medewerkers

Het O&O fonds GEO en de NVRD organiseren een speciale vakdag voor medewerkers die professioneel willen groeien, die willen starten met een opleiding of nieuwsgierig zijn naar wat zij nog meer kunnen met hun kennis, ervaring en talent. Tijdens deze vakdag worden hands-on workshops gegeven, boordevol inspirerende voorbeelden. De gehele dag staat in het teken van de bewustwording en de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Vakdagen_930px

PROGRAMMA

Tijdens deze vakdag krijgt duurzame inzetbaarheid handen en voeten. Met medewerkers uit de afval- en reinigingsbranche gaan we aan de slag met de vragen:

  • "Waarom is het nou belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen?"
  • "En hoe kom erachter hoe je jouw kwaliteiten het beste inzet?"

Onderdeel van Project 'Route2020'

De vakdag maakt deel uit van het branchebrede project 'Route2020', waarmee we werknemers helpen zich bewust te worden van de veranderende wereld en hun veranderende werkomgeving. Voor werknemers is deze dag een moment om collega’s van andere organisaties te ontmoeten. Een inspirerend plenair programma en de workshops 'Spreken als Cruijff!' en 'Het TalentWheel - The Game'.

Wouter Koenderman, directeur ACV, kijkt uit naar de vakdag: "Ik vind het belangrijk mijn medewerkers te laten zien wat het vak betekent. Daar hoort ook bij dat ze buiten de deuren van onze organisatie kijken, om te zien wat er allemaal verandert in de wereld. Daarvoor gaan mijn medewerkers naar deze vakdag. Zo blijven we allemaal op de hoogte en zijn we blijvend goed inzetbaar voor onze organisatie."

AANMELDEN

De aanmelding voor deze vakdag verloopt via de website 'Pak je kansen!'

Datum en tijdstip:
2019-05-22T08:30:00 2019-05-22T15:30:00
Locatie:
DUS
Adres:
Sophialaan 1 3542 AR Utrecht
Aanmeldperiode:
2019-04-15T16:00:00 2019-05-21T12:00:00